Frezen

Bent u van plan een volledig nieuw vloersysteem aan te leggen? Of wilt u oneffenheden verwijderen? Dan is frezen vaak de juiste oplossing. Natuurlijk wordt er door ons eerst nauwkeurig bekeken wat in uw situatie de beste oplossing is. De combinatie van meer dan 30 jaar ervaring met onze flexibele inzetbaarheid, zorgen ervoor dat we u altijd van op maat gemaakt advies kunnen voorzien.


Omstandigheden en materieel

Bij van Gompel beschikken we over het materieel om zowel kleine als grote oppervlakken te frezen, maar de keuze van het materieel is van veel meer factoren afhankelijk.

Denk bijvoorbeeld aan de locatie; is het binnen of buiten? Gaat het om een betonnen ondergrond of asfalt? En zijn er beperkingen ten aanzien van het gewicht op bijvoorbeeld een parkeerdek?

We beschikken over diverse soorten machines voor ieder type freeswerk. Zo maken we gebruik van machines van Wirtgen, een lamellenfrees en een Bobcat. Zo hebben we voor alle soorten werkzaamheden passend materieel.

Het gefreesde oppervlak wordt desgewenst schoon en gestraald opgeleverd zodat u een vloer heeft met maximale hechting voor het aanbrengen van een nieuw systeem.

Bobcat_fietspad_kleiner-intense-1020305.jpg
Straalbedrijf-1020249-bewerkt.jpg

Snel van wortelopdruk af

Bij van Gompel beschikken we over een speciaal ontwikkelde kop die uniek is in Nederland. Het bijzondere aan deze kop is dat hij zeer nauwkeurig in te stellen is. Dit maakt hem ideaal voor het verwijderen van wortelopdrukken op asfalt en beton, met name op fietspaden. Deze unieke methode is zeer snel, effectief en daarmee kostenbesparend.

Om u bij het weghalen van wortelopdrukken volledig te ontzorgen, vullen wij de scheuren/openingen in het wegdek direct weer op met bitumen. Vervolgens strooien wij deze af met een split zodat fietsers direct weer gebruik kunnen maken van het fietspad.

De speciale kop zetten we ook in om andere oneffenheden te verwijderen, of om thermoplastmarkering op een dichte ondergrond te verwijderen. Multi-inzetbaar dus!

Offerte voor iedere situatie

Elke situatie is anders en daarom maken wij niet zomaar een offerte maar kijken eerst goed met u mee en stellen de juiste vragen om tot de beste oplossing te komen. Want een oplossing, die hebben we altijd!