Schuren

Wilt u een ondergrond vlakker maken, een profiel laten aansluiten op het asfalt of reflecterende steenslag naar boven halen? Dan is schuren met diamant mogelijk de beste oplossing. Schuren met diamant is een echt vak, een vak wat we bij van Gompel zeer goed beheersen. De mogelijkheden zijn dan ook groot. Ons advies en de uitvoering zijn daarom altijd voor u op maat gemaakt.


De mogelijkheden

Bij schuren denkt u misschien allereerst aan het verhogen van stroefheid, maar wist u dat schuren ook zeer geschikt is voor andere toepassingen? We noemen enkele voorbeelden van de toepassing van schuren:

  • Verwijderen van de bitumenhuid om bijzondere grondstoffen weer naar boven te halen zoals reflecterende steenslag, schelpenasfalt of terrazzo.

  • Vlakschuren van beton of een combinatiedeklaag t.b.v. het rijcomfort en hygiëne.

  • Verwijderen van bulten of andere oneffenheden.

  • Vlakschuren van voegovergangen of profielen.

  • Creëren van hechting voor een volgende bewerking.

Vlakschuren hoge strekte beton unimog 1.jpg
resultaat Busbaan lichtreflectie foto 1.jpg

Deze opsomming is slechts een handvol bewerkingen die mogelijk zijn met behulp van schuren. Staat de bewerking die u in gedachte heeft er niet bij? Geen nood, neem gerust contact met ons op. We vinden altijd een oplossing die past.

Op maat gemaakt

U krijgt van ons altijd eerst een op maat gemaakte offerte. Welk materieel ingezet wordt, is afhankelijk van vele factoren en de grootte van het project. Bij elk project wordt gekeken naar de specifieke wensen van de klant. Zo bepalen we vooraf hoe ‘hard’ we de vloer aanpakken. In veel gevallen komen we eerst op locatie inschatten wat voor uw project de beste oplossing is. Zo heeft u ons ook meteen een keer gezien en gesproken.
Heeft u een project waarvan u zelf wellicht denkt: “Waar te beginnen en waar moet ik allemaal aan denken?” Dan zorgen wij mede voor het totaaloverzicht.